29 November 2017

Online Magnolia Day 2017




Několikrát se mi podařilo navštívit s kamarádkou Magnolia workshop přímo ve Švédsku. Bohužel, letos žádný kurz nepořádali. Až zhruba před měsícem jsme objevily pozvánku na kurz, který se uskuteční online (na celém světě) o víkendu 25.-26.11.2017.
Dlouho jsme váhaly, jestli se přihlásíme. V nabídce byly tři různé workshopy a tak jsme se nakonec pro dva rozhodly. S napětím jsme očekávaly, co se bude dít dál, jaké materiály nebo instrukce nám poštou zašlou.

Když jsme ve schránce objevily tuto obálku, byly jsme z toho nejprve dost rozpačité. Dvě sady razítek (navíc bez té cling pěny😐), na každý kurz jiná, vyřezávací šablony a embosovací kapsa. Žádné scrapbookové papíry, žádné instrukce ... Pouze kód nutný k přihlášení. Nezbývalo nám, než čekat na osudný víkend, kdy kurz spustí.
Sešly jsme se v sobotu po obědě u nás doma a s napětím jsme do počítače zadaly první heslo.😊

Povedlo se😊 Objevil se tenhle obrázek a mohly jsme začít. Naše obavy, jestli vůbec budeme rozumět, se rázem rozplynuly, neboť po celou dobu hrála pouze hudba a my se dívaly na hbité ruce jedné z designérek týmu Magnolia.
Pracovaly jsme pilně celé odpoledne. Nevybarvovaly jsme pastelkami tak, jak to dělala designérka, neboť jsem stejné doma ani neměla a použily jsme barvy Distress Ink a akvarelové.


Nemáme přání úplně stejné jako designérka, neboť jsme nebyly dopředu obeznámeny o materiálu, který budeme potřebovat. A tak nám třeba chyběl výřez okolo labutě. Ale ten můžeme doplnit dodatečně,až si podobný seženeme😊.
I tak se nám tvoření líbilo a čas utíkal tak rychle, že jsme najednou zjistily, že je večer a druhý kurz spolu nestihneme a každá si ho uděláme sama doma. Spolu jsme se ještě podívaly, co nás v něm bude čekat.


Po zadání druhého hesla se objevil tento obrázek. Byl to obal na čokoládu.
Já jsem ten den pracovala do půlnoci😃, má kamarádka pokračovala v neděli. Musela jsem opět improvizovat, neboť malou krabičku čokolády jsem doma neměla a tak jsem polepila krabičku čokolády Merci.
Nakonec mi to ani nevadilo, protože při tomto kurzu jsme zkoušely různé barvy a strukturovací pasty na pozadí a tak to na mé větší ploše alespoň vyniklo.😊


Kurz bych samozřejmě raději navštívila osobně. Ale i tak jsem si to moc užila.
Návod na polep čokolády najdete zde na blogu"Hurá papíru".



No comments:

Post a Comment